Over ons

Meer over Van der Bijl

Uw deskundig administratiekantoor in Ridderkerk

Voor ons staat de persoonlijke benadering voorop: u bent bij ons geen nummer. Natuurlijk gaat uw onderneming u aan het hart. Juist daarom vinden wij overleg en persoonlijk contact onmisbaar. Daarbij doen we grondig onderzoek naar de situatie van uw bedrijf om onze dienstverlening volledig te kunnen afstemmen op uw wensen én uw onderneming.

 

Administratiekantoor en Belastingadviesbureau Van der Bijl B.V.

Kolenbranderstraat 20A 2984 AT Ridderkerk

40 jaar ervaring

In 1983 startte de heer A. van der Bijl als zelfstandig ondernemer. Hij is de vader van Jacco van der Bijl, een van de huidige eigenaren. In 1985 vestigde het administratiekantoor en belastingadviesbureau zich in Ridderkerk op bedrijventerrein Donkersloot Noord, waar het tot op de dag van vandaag te vinden is. Inmiddels werken we met 13 personen. Sinds 2000 vormen Jacco van der Bijl en Peter Eggebeen samen de leiding van het kantoor.

Kwaliteitskeurmerk

NOAB keurmerk RGBOns kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit is een kwaliteitskeurmerk voor de overheid en voor u als ondernemer waaruit onze kennis van zaken en laagdrempeligheid blijkt.

Ons team

Veelgestelde vragen

Van der Bijl is goed in het aanbieden van een compleet pakket aan financiële diensten, waaronder financiële administratie, jaarrekening, salarisadministratie en belastingaangiften.

Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven in elke branche, omdat wij geloven dat elke onderneming behoefte heeft aan professionele financiële ondersteuning.

U kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen of ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

Van der Bijl is momenteel niet actief op zoek naar nieuwe medewerkers, maar we staan altijd open voor het ontvangen van interesse van potentiële kandidaten. Als je interesse hebt om ons team te versterken, dan kun je een e-mail sturen naar info@admvanderbijl.com . We nemen graag de tijd om jouw interesse te bespreken en te kijken of er mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf.

Nee, dat hoeft niet. Hoewel Van der Bijl koppelingen heeft met verschillende boekhoudpakketten om de digitale verwerking van de administratie te vergemakkelijken, is het ook nog steeds mogelijk om de boekhouding handmatig te doen.

Momenteel bieden wij ondersteuning voor de pakketten:

  • Exact Online

Wij verzorgen geen administratie op locatie, maar als het noodzakelijk is, doen wij ons best om even langs te komen.

Het plannen van een kennismakingsgesprek met Van der Bijl is heel eenvoudig. Vul het formulier in (maak een afspraak knop rechtsboven) en u wordt teruggebeld. Als alternatief kunt u ons gewoon bellen op 0180 410 522 en zullen wij u doorverwijzen naar de juiste persoon.

Bekijk belangrijk finacieel nieuws

Nieuws

Zet je droom op papier

Econoom en schrijver Oeds-Jan Postma houdt ons in de inleiding van zijn boek ‘Miljonair met een gewone baan’ een spiegel voor: ‘Mensen dromen weg bij

Lees verder »

Heldere inzichten

Wie een stapje terug doet en rust pakt, komt tot heldere inzichten. De zomervakantie is de periode om op te laden en los te laten.

Lees verder »

Vrijblijvend Contact

Naam(Vereist)
Waar in bent u geïnteresseerd?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.